Maca 50 lat Plus - 80 kapsułek
Opis
Składniki Maca 50 lat Plus
maltodekstryna, chrząstka rekina, ryba, remiks witaminowy (L-askorbinian sodu, octan DL-alfa-tokoferylu, beta-karoten) ryba, kapsułka (żelatyna, woda), ekstrakt z korzenia maki 4:1 (Lepidium meyenii), substancja przeciwzbrylająca - sole magnezowe kwasów tłuszczowych.
Sposób użycia Maca 50 lat Plus
2 razy dziennie po 1 kapsułce po posiłku, popijając płynem.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Ważne jest stosowanie zbilansowanej i zróżnicowanej diety oraz prowadzenie zdrowego trybu życia. Suplement diety nie zastępuje zrównoważonego sposobu żywienia i zdrowego trybu życia. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Nie zaleca się kobietom w ciąży i w okresie karmienia. Przechowywać w miejscu suchym, w temperaturze pokojowej.
Substancje o działaniu odżywczym i/lub fizjologicznym: | Zalecana porcja dzienna (2 kaps.) zawiera: | % referencyjnej wartości spożycia: |
---|---|---|
Chrząstka rekina | 300 mg | - |
Czterokrotnie skoncentrowany ekstrakt z korzenia maki (Lepidium meyenii) | 125 mg | - |
Witamina C | 80 mg | 100 |
Witamina E | 12 mg | 100 |
Witamina A | 800 µg | 100 |
Opakowanie 80 kapsułek
Dane techniczne
Suplement diety | Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut prawidłowo zróżnicowanej diety. Ważne jest stosowanie zbilansowanej diety oraz prowadzenie zdrowego trybu życia. |